P&B Brandkonsult
P&B-20181106-2108-SKISS.jpg

P&B

Brand- och Riskkonsulter som skapar möjligheter

 

Problemlösande och kunskapsorienterade -
då som nu.

I över 25 år har vi hjälpt våra kunder att projektera brandskydd och hantera risker inom industri och samhälle. Vi är ett sammansvetsat team med tydlig professionell integritet som drivs av att tillföra värde, utvecklas och bygga långsiktiga relationer.

Behöver du hjälp eller har en fråga - ta kontakt med någon av våra konsulter. Vi ser fram emot att få hjälpa er!

 

Kontakt

➤ Här sitter vi

Gustav Adolfs torg 43
211 39, Malmö

☎ kONTAkta oss

040-611 71 90
info@pob.se
Vardagar 08:30–16:30

 
 

Kunskap som skyddar människor,
värde och miljö.

P&B´s konsulter har branschledande expertis inom de tjänster vi tillhandahåller. Vår styrka ligger i kombinationen teoretisk expertis och verklighetsbaserad erfarenhet. Vårt fokus är att uppnå kostnadseffektivitet och enkelhet även i de mest komplexa uppdrag.

 
 
 

Att leva som vi lär

På P&B har vi tagit fram en gemensam värdegrund som styr hur vi arbetar och agerar - både externt och internt. Att vi i det dagliga arbetet säkerställer att vi möter upp mot vår värdegrund, ger oss som jobbar här mening och stolthet i det vi gör. Och för dig som kund innebär det att du får engagerade och professionella konsulter.

 
 
Bergström-20181022-3212-SKISS.jpg

Hållbarhet!

Vi står för långsiktigt och hållbart agerande i förhållande till kunder, ägare, anställda och övriga samhället.

”För mig handlar hållbarhet i arbetet mycket om förtroende. Genom att leverera med hög kvalitet och i rätt tid kan ett ömsesidigt förtroende byggas upp, där jag som konsult också får möjlighet att påverka i vilket skede jag blir inkopplad i projektet och projektets tidplan. På så vis får projektet bästa möjliga förutsättningar för att skapa genomarbetade och hållbara lösningar. En av de största drivkrafterna jag har är att verka för lösningar som inte bara uppfyller en föreskrift eller en brandteknisk funktion, utan som på ett naturligt sätt smälter in i byggnaden och är värdeskapande ur andra aspekter än brand, t.ex. sådant som hjälper verksamheten i sitt dagliga arbete. Hållbart helt enkelt!”

Tobias Bergström – Senior Brandkonsult, Certifierad Sakkunnig SAK3

 
Anna-20181022-4944-SKISS.jpg

Värdeskapande!

Våra tjänster ska tillföra värde för kunder och vara stimulerande för våra anställda.

”Att skapa värde för kunden är en av mina största drivkrafter när jag arbetar. För mig innebär det att möta kundens behov genom att vara lyhörd, effektiv och lösningsfokuserad. Det handlar också om en förmåga att kunna identifiera och bidra med lösningar på behov som kunden kanske inte själv tänker på. Genom att alltid sträva efter att skapa värde i varje enskilt projekt så blir arbetet roligare och mer utvecklande, både för mig och för kunden.”

- Anna Åhsberger – Brand & Riskkonsult

 
CH-20181022-3243-SKISS.jpg

Utveckling!

Vi strävar efter innovativt och ständigt utvecklande av tjänster och kompetens.

“Utan utveckling dör vi! Tillverkningsprocesser, materialutbud, regler, skyddssystem samt våra kunders egen verksamhet förändras och utvecklas ständigt. Ska jag som konsult kunna möta upp till mina kunders behov och förväntningar av stöd gäller det att ligga i framkant. Detta kräver att jag och mina kollegor vågar tänka nytt och föreslå nya lösningar, modeller och arbetssätt. Detta gäller oavsett om uppdraget avser explosionsfarliga miljöer eller systematiskt brandskyddsarbete. Att alltid göra ”som man brukar” ligger varken i min egen eller P&B:s natur.”

Carl-Henrik Holmgren – Brand & Riskkonsult

 
Ola-20181022-3171-SKISS.jpg

Kvalitet!

Vi gör vårt yttersta för att i varje uppdrag förstå och tillfredsställa kundens behov och förväntningar.

“För mig är vårt kvalitetsarbete en förutsättning för att kunna skapa värde för kunden och ger mig som konsult en trygghet i arbetet med att leverera en optimal produkt vid rätt tidpunkt.”

Ola Cederfeldt – Senior Brand & Riskkonsult

 
 
 

Att utvecklas och utmanas hos P&B

En av P&B’s styrkor är vår strävan och förmåga att vara lyhörda för våra kunders behov. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla relevanta tjänster och proaktivt utöka vår expertis för att ständigt kunna vara den av kunderna föredragna partnern inom vår bransch. Detta innebär i sin tur en utvecklande och stimulerande miljö för de anställda där kundfokus, entreprenörskap och kompetensutveckling premieras.

 
 
Är du en Brandingenjör eller Civilingenjör i Riskhantering med arbetslivserfarenhet från något av våra verksamhetsområden och känner att beskrivningen av P&B verkar tilltalande?
— Då ser vi fram emot att få höra ifrån dig!
 
 

Ställa en fråga? Boka ett möte?

Vi ser fram emot att få hjälpa er.

* Dessa fält måste vara ifyllda